Nordals Naturskole

Nordals Naturskole har til huse i dem opbygget ladebygning ved Sjelleruphus i Nørreskoven på Als. Her danner bygningen og området rammerne for naturskolens naturvejledning.
Naturskolen rummer en større samling af udstoppede dyr, flotte vægmalerier og masser af undervisningsgrej som indgår i læringen om naturen og dens sammenhæng. Naturskolen benytter Nørreskoven og området omkring naturskolen til sine ture og arrangementer men tager også gerne ud i jeres lokalområde.

Rundt om naturskolen, er der etableret en motorikbane, et kæmpe shelter (Den grønne diamant), tipiplads samt et primitivt undervisningslokale (Jagtstuen) beliggende ned til Lillebælt.
Med disse mange faciliteter kan naturskolen rumme flere arrangementer på samme tid og man kan derfor både komme på tur med naturvejleder og på egen hånd.

Nørreskoven hvor naturskolen er beliggende, består af 740 hektar fantastisk spændende skov som ligger lige ned til kanten af lillebælt.
Skoven rummer hovedsaglig løvskov, men rummer også granbevoksninger, masser af fortidsminder, strand, kyst, mose og søer.

Alt dette giver utrolig mange muligheder for ophold og undervisning i naturen.